Släkten

Släkten

Om bloggen

I den här bloggen kommer jag att meddela när något hänt på min hemsida, nya släktuppgifter, nya fotografier eller annat som har eller inte har med släkten att göra. Av och till kanske någon annan fundering också kan smyga sig in. Givetvis hoppas jag också på bidrag och kommentarer från Dig som läser bloggen och hemsidan. Observera att för att kommentera ett inlägg behöver du inte vara inloggad.

Meddela mig om du inte automatiskt får mejl med meddelande om nya inlägg på bloggen, men skulle vilja ha det.

Julhälsning

DiversePosted by Torgny 2017-12-23 13:17:23

God Jul och ett Gott Nytt År önskar jag alla släktingar och andra som läser detta!

Här i Uppland regnar det så här dagen före julafton. Den lilla gnutta snö som finns lever nu farligt.
Torgny  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Thomas Jansson 2017-12-23 17:25:39

Tack för julhälsningen Torgny. Vad gäller vädret är det i stort sett samma som ditt då vi bor bara 10 km från varandra. För övrigt liter sordin på julstämningen då vår hund Gerda har drabbats av en obotlig sjukdom Malignt Lymfom så vi har lite svårt att komma i stämning. Men jag önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År

Posted by Britt Lind 2017-12-23 14:08:43

Jag önskar dig detsamma. Det var roligt att läsa ditt inlägg om Sundet, jag blev mycket berörd av tv-inslaget eftersom Sol-Lisa var kusin med en av barnbarnens anfäder. Så kämpigt hon måste ha haft det.

Posted by Christer 2017-12-23 13:42:06

Tack det samma! Här regnar det visserligen inte, men någon vit jul är det inte.