Släkten

Släkten

Om bloggen

I den här bloggen kommer jag att meddela när något hänt på min hemsida, nya släktuppgifter, nya fotografier eller annat som har eller inte har med släkten att göra. Av och till kanske någon annan fundering också kan smyga sig in. Givetvis hoppas jag också på bidrag och kommentarer från Dig som läser bloggen och hemsidan. Observera att för att kommentera ett inlägg behöver du inte vara inloggad.

Meddela mig om du inte automatiskt får mejl med meddelande om nya inlägg på bloggen, men skulle vilja ha det.

Mera Gyllenvåg

TidningsurklippPosted by Torgny 2011-11-26 17:16:01

Jag hade egentligen inte tänkt lägga upp några mera tidningsurklipp förrän jag fått till någon sorts struktur, men det verkar dröja, så nu har jag tröttnat och lagt till de fyra som jag fick från kusin Maiken redan i somras. De ligger nu som de sista tre länkarna i den osorterade högen av urklipp.

Ambitionen med struktureringen kvarstår dock och känns som nödvändig innan jag lägger upp de som finns i kvarlåtenskapen efter mina föräldrar.

Två av Maikens urklipp (i samma länk) handlar om hennes syster Sally och Sallys engagemang i konstnärsgruppen "Färgklicken". De andra är dödsrunor för samma syster Sally, Sally Bergkvist f. Gyllenvåg (1927-2005) och Sallys och Maikens broder, Åke Gyllenvåg (1931-2003). Båda mycket begåvade och uppskattade personligheter.

  • Comments(0)//slakten.torgnylaas.se/#post19